Busy Brokers facilitează intrarea pe piața românească a unui lider global în soluții de gestionare durabilă a deșeurilor

Busy Brokers facilitează intrarea pe piața românească a unui lider global în soluții de gestionare durabilă a deșeurilor

Busy Brokers facilitează intrarea pe piața românească a unui lider global în soluții de gestionare durabilă a deșeurilor

11/13/2023

 

 

Busy Brokers, un nume de încredere în peisajul imobiliar românesc, este încântat să anunțe o realizare majoră în colaborare cu ELI Parks. Parteneriatul a facilitat cu succes intrarea Sopsa, SA - un lider global în soluții de gestionare durabilă a deșeurilor, pe piața românească. Sopsa a ales ELI Park 4 ca platformă strategică, asigurând impresionantul spațiu de 6.400 de metri pătrați, combinând spații industriale și birouri pentru operațiunile lor. 

Realizarea notabilă a fost posibilă prin eforturile diligente ale lui Florin Oprea, Managing Partner, Busy Brokers. Expertiza și serviciile sale profesionale au avut un rol crucial în asigurarea derulării eficiente și fără probleme a acestui tranzacții. “Busy Brokers este mândru să fi jucat un rol în unirea a două entități care împărtășesc angajamentul față de sustenabilitate și inovație." a declarat el.

“Acest fel de parteneriate reprezintă soluții reale pentru o creștere durabilă și oportunități unice de a investi în practici prietenoase cu mediul, în regiune. Sprijinind astfel de investiții, Busy Brokers participă și susține efortul colectiv de a crea un viitor mai responsabil din punct de vedere ecologic.”

Busy Brokers este încântat să sprijine derularea unor tranzacții ce sunt pe cale să aibă un impact durabil asupra pieței românești. Busy Brokers este o agenție specializată în domeniul proprietăților imobiliare comerciale. Cu o echipă cu experiență și mult profesionalism în ceea ce privește relaționarea cu antreprenori, profesioniști și investitori din sectorul de afaceri și investiții, agenția este activă și recunoscută atât la nivel local cât și național. Busy Brokers furnizează servicii premium de intermediere și consultanță imobiliară și de afaceri - pentru dezvoltatori imobiliari, proprietari de terenuri și de clădiri și spații comerciale și industriale, investitori și companii. 

 “Dincolo de încrederea acordată și profesionalismul de care fiecare membru al echipei a dat dovadă, ne-am bucurat să fim parte dintr-o echipă de oameni cu o viziune pozitivă asupra viitorului. Ne bucurăm că ne-au ales ca ghid pentru a naviga piața imobiliară din regiune. Pentru că având un ghid de încredere, este mai simplu să te poți concentra pe ceea ce contează. Credem în puterea colaborării pentru generarea unor schimbări pozitive și promovarea sustenabilității în practicile de afaceri” a adăugat Florin Oprea.

busy brokers. real estate industrial retail productie sibiu transilvania regional spațiu depozit hala productie închiriere proprietati imobiliare comerciale industrial retail office. servicii de intermediere și consultanță imobiliară și de afaceri pentru dezvoltatorii imobiliari, proprietarii de spații, clădiri, parcuri și terenuri, investitori și companii din domeniul industrial, retail, logistic și investment property

 

ELI Parks, un jucător cheie în piața locală de logistică și imobiliare industriale, este renumit pentru construcția unor clădirilor eficiente din punct de vedere energetic, durabile și axate pe menținerea unui mediu de lucru sănătos. Aceasta se aliniază perfect cu devotamentul Sopsa de a furniza soluții inovatoare de gestionare a deșeurilor, în special prin marca sa de renume, Lasso™, de containere subterane complete și semi-subterane.

Andrei Jerca, Director General al ELI Parks, a exprimat entuziasmul față de parteneriat, declarând: „Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Sopsa, o forță de frunte pe piața containerelor subterane de deșeuri. ELI Parks se angajează să susțină afaceri inovatoare și durabile, iar Sopsa este încarnarea perfectă a acestor valori”.

Colaborarea nu este una intamplatoare. Pedro Martins da Costa, CEO al Sopsa Eco Innovation, a subliniat valorile comune de sustenabilitate, inovație și protecție a mediului care au condus la alegerea ELI Parks pentru înființarea unității lor de producție în România. El crede că parteneriatul deschide calea dezvoltării și succesului pentru ambele entități.  Este un pas important în industria gestionarii deseurilor și o șansa ca România să aibă un mediu mai curat.

 

Tel: (+4)0790.56.56.72